Dr. Mateescu Radu

Dr. Mateescu Radu

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★

23698 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Mateescu Radu

Dr. Mateescu Radu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Doctor in Stiinte Medicale Medic Primar Medicina Interna Medic Specialist Gastroenterologie Competenta: Endoscopie digestiva

Servicii disponibile
Colonoscopie 500 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie 400 lei (programare)
Consultatie medicina interna 200 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 200 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 80 lei (programare)
Endoscopie digestiva superioara 400 lei (programare)
Sigmoidoscopie 400 lei (programare)
Tuseu rectal 50 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Mateescu Radu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.