Dr. Matei Pisoschi

Dr. Matei Pisoschi

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

1211 vizualizari

M Hospital , BUCURESTI, Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Matei Pisoschi

Dr. Matei Pisoschi este Medic Primar, Urologie in cadrul M Hospital, BUCURESTI, Str. Witing, Nr. 10-12, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 250 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 350 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 100 lei (programare)

Informatii clinica: M Hospital


M Hospital s-a născut din dorința de a face bine și de a o feri o alternativă medicală de top în domeniul sănătății din România. O echipă profesionistă, echipamente medicale de ultimă generație și servicii medicale de top vă așteaptă pentru a avea grijă de cel mai important aspect al vieții – sănătatea. La M Hospital, conceptul de servicii medicale integrate vă va oferi posibilitatea de a trata aproape orice problemă de sănătate într-un singur loc, la standardele cele mai înalte. Fără drumuri inutile, fără timp pierdut. Totul pentru ca tu să fii bine!

Parerile pacientilor despre Dr. Matei Pisoschi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.11.2022
Dl Doctor este un om minunat cu un suflet mare si dornic sa ajute ! Am fost cu mama la consult si ne-a explicat diagnosticul .Multumim!

Nicolae Ionascu a acordat 5
★★★★★
05.10.2022

. Ionescu Ion a acordat 5
★★★★★
14.09.2022
Mulțumesc pentru promptitudinea programării. Un medic atent la pacient,cu răbdare. Consultație amănunțită, recomandări clare,explicite,care m-au ajutat sa înlătur teama. Experienta medicului era evidentă, fapt care a contribuit la înțelegerea și diagnosticarea pacientului. Mulțumesc pentru înțelegere și pentru sfaturi și recomandări.

Elena Nacu a acordat 5
★★★★★
02.09.2022
Mulumesc foarte bine!