Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★

1724 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda (vezi harta)

Despre Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda.
Doctor în stiinte medicale a infiintat compartimentul de chirurgie vasculara de la zero la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie vasculara 300 lei (programare)
Control chirurgie vasculara(dupa consult) 200 lei (programare)
Referat chirurgie vasculara 250 lei (programare)

Informatii clinica: Doppler Clinic


Doppler Clinic se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara, diabeticilor sau pacientilor cu patologie oftalmologica. In cadrul clinicii se ofera servicii medicale prin CAS sau OPSNAJ la cardiologie si oftalmologie. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. Suntem în permanentă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie prin achiziția de aparatura medicala de cea mai buna calitate, ecografe Philips, holtere noi de tensiune si Holtere Ekg. Centrul de diagnostic şi tratament Doppler Clinic are servicii medicale de: - tratament laser venectazii - cardiologie, ecografie transtoracica TDI - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER membre inferioare/superioare - prescripţii ochelari, optica medicala - lentile de contact moi şi dure, etc

Parerile pacientilor despre Dr. Mazen Elfarra

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.