Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1827 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie vasculara 270 lei (programare)
Control chirurgie vasculara 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mazen Elfarra

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ioan Petre a acordat 5
★★★★★
21.05.2020
Profesionalism din partea medicului,promptitudine si amabilitate din partea întregului personal.Voi reveni cu incredere de fiecare dată.

Iulian Barca a acordat 5
★★★★★
15.10.2020
Foarte bine