Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★
(0 rating-uri)

4 vizualizari

Stefarimed , BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Mazen Elfarra

Dr. Mazen Elfarra este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3.
Doctor în stiinte medicale a infiintat compartimentul de chirurgie vasculara de la zero la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie vasculara 250 lei (programare)
Control chirurgie vasculara 150 lei (programare)

Informatii clinica: Stefarimed

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor despre Dr. Mazen Elfarra

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.