Melania Craciun

Melania Craciun

Doctor în stiinte medicale, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(1 rating)

2569 vizualizari

Anastasios Medical Cluj ,Cluj-Napoca, Str. Lunii, nr. 2A, Cluj Napoca (vezi harta)

Despre Melania Craciun

Melania Craciun este Doctor în stiinte medicale, Chirurgie generala in cadrul Anastasios Medical Cluj, Cluj-Napoca, Str. Lunii, nr. 2A, Cluj Napoca.

Cred cu tarie ca atunci cand ai un vis, trebuie sa lupti pentru visul tau! Mi-a placut mereu sa traiesc fiecare vis pe care l-am avut, mic sau maret, si am sperat, am luptat si am crezut, pana cand visul a devenit realitate.

Ma numesc Dr. Melania Craciun, sunt medic primar chirurg, doctor in medicina, cu o experienta de aproape 20 de ani in chirurgia generala.

Cel mai mare vis al meu a inceput in copilarie, insa a prins contur in anul 1992 cand, eleva fiind, am vizitat, alaturi de medici din familia mea un bloc operator al unui spital din Maramures. Atunci am stiut exact ce voi face cand voi fi mare!

In anul 1997 am devenit studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca. Pe toata durata facultatii mi-am petrecut vacantele in salile de operatie ale clinicilor de chirurgie din Cluj Napoca. Am lucrat alaturi de profesori de prestigiu de la care am invatat extrem de multe lucruri si carora nu pot decat sa le arat toata recunostinta si respectul meu.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Anastasios Medical Cluj


Centrul medical Anastasios a fost deschis cu scopul de a crea un nou concept în domeniul îngrijirilor ambulatorii din Romania, ridicând standardul serviciilor medicale la un nivel superior.

Astăzi ne mândrim cu o echipă de peste 30 de medici primari și specialiști, asistente medicale, secretare medicale și alți colegi care se asigură în fiecare zi de confortul pacienților noștri.

Ne pasă de fiecare pacient și din acest motiv unul din obiectivele noastre principale este ca de fiecare dată când veniți la noi să aveti parte de o experiență plăcută.

Pentru că ne pasă de tine:

Suntem mereu atenți la părerea și opiniile tale. Vei fi implicat în alegerile de îngrijire și tratament
Ești tot timpul binevenit și te vei simți relaxat și îngrijit
Vei întâlni o echipă de medici cu experiență și care își iubesc profesia

Parerile pacientilor despre Melania Craciun

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.11.2022