Dr. Memonia Boghian-Sucala

Dr. Memonia Boghian-Sucala

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

968 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Memonia Boghian-Sucala

Dr. Memonia Boghian-Sucala este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 220 lei (programare)
Consultatie dieta 300 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 140 lei (programare)
Control nutritie(dupa consult) 170 lei (programare)
Indice glezna brat 75 lei (programare)
Referat diabetologic 120 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Medicul Dr. Memonia Boghian-Sucala este disponibil si in urmatoarele locatii:


RMN Diagnostica Fagaras 2
Adresa: Str. Ghioceilor, Nr.1, Fagaras


Parerile pacientilor despre Dr. Memonia Boghian-Sucala

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.12.2022
Multumesc pentru modul in care se voorbeste cu pacientii si respectul avut. Deci se poate cand exista dorinta,vointa si respect. Liviu Agrici

Mihai Potlog a acordat 5
★★★★★
31.10.2022