Dr. Mihaela Bazac

Dr. Mihaela Bazac

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3251 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Bazac

Dr. Mihaela Bazac este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 340 lei (programare)
Control pneumologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Bazac

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Liliana Mitrea a acordat 5
★★★★★
31.03.2022
Nu stiu din ce motiv am fost mutata la alt medic dar nu imi pare rau deorece am avut sansa sa cunosc o persoana plina de empatie si de un profesionalism cum rar am mai intalnit in ultima perioada . Este vorba de Dr.Diana Ionela Pascal.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.02.2020
Foarte multumit