Dr. Mihaela Bolog

Dr. Mihaela Bolog

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

10759 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Bolog

Dr. Mihaela Bolog este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Bolog

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Elena Andrei a acordat 5
★★★★★
22.11.2023
Foarte profesional!

Violeta Dinu a acordat 5
★★★★★
21.06.2023

Cornelia Petcu a acordat 5
★★★★★
12.04.2023

IOAN GORNEANU a acordat 5
★★★★★
05.04.2023
Condiții excelente de la Recepție până la finalizarea investigației. D-na Dr. Mihaela Bolog, o profesionistă desăvârșită, mi-a acordat toată atenția și dialogul cu domnia sa m-a determinat să nu am nici o nelămurire. Recomandările ptr. viitor sunt în deplină concordanță cu activitatea de zi cu zi și ptr. menținerea unei sănătăți bune. Multumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.03.2023

NICULINA TRAISTARU a acordat 5
★★★★★
07.02.2023
Vizita a decurs intr-un cadru super profesionist! Când am plecat ,am stiut exact ce am de facut pentru sanatatea inimii mele! D-na dr Bolog, un om deosebit, interactiv si profesionist

Patrascu Elena a acordat 5
★★★★★
11.01.2023
Excelent!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.12.2022
Foarte bine!Atitudine prietenoasa și profesionalism.

Melania Sitaru a acordat 5
★★★★★
11.11.2022
A fost bine. Nota 10


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: