Dr. Mihaela Constantin

Medic Primar, Oftalmologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1123 vizualizari

Centrul Medical Progresul , BUCURESTI, Sos. Giurgiului, Nr.63-65, Sector 4(vezi harta)
Despre Dr. Mihaela Constantin
Dr. Mihaela Constantin este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul Centrul Medical Progresul, BUCURESTI, Sos. Giurgiului, Nr.63-65, Sector 4.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Beneficiind de aportul unei echipe de profesionisti, formata din medici de elita, Centrul Medical Progresul acopera toata aria de servicii medicale moderne, caracterizate prin profesionalism, promptitudine si standarde europene. Oferim ingrijire medicala de baza si de specialitate si incurajam pacientii sa ia parte in mod activ la programele de medicina preventiva. Pretuim inovatia si ne straduim sa stabilim relatii de lunga durata cu pacientii nostrii. http://www.clinicaprogresul.ro/

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.09.2019
Doamna doctor a fost foarte amabila, totul a decurs normal. Am fost incantat de consulatatie. In schimb, femeile de la receptie mai au de lucrat cand vine vorba de pacienti. Din 4 doamne sau 3 cate erau la receptie, doar una ajuta pacientii cu programarile, restul erau mult prea preocupate sa comande limonada. Nu mi se pare o atitudine potrivita, in special cand erau 5-6 persoane care asteptau la rand.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.08.2019
Control foarte atent și fără grabă. Acordă multă atenție cum comunică, pe înțelesul pacientului.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.09.2019
Super!

Mihaela Sacker a acordat 5
★★★★★
20.08.2019
Recomand cu drag clinica dar mai ales pe d-na doctor Mihaela Constantin.