Dr. Mihaela Leventer

Dr. Mihaela Leventer

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★

658 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Leventer

Dr. Mihaela Leventer este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic primar dermatologie, absolventă a Facultătii de Medicină Generală din Cluj, promotia 1982. Îsi urmează stagiatura în Oradea, unde se implică în chirurgie generală. În 1988 îsi începe specializarea de dermatologie într-un stagiu la Spitalul Colentina, în Bucuresti. Din 2007 este doctor în medicină.
Dr. Mihaela Leventer are peste 30 de ani de experientă profesională, peste 3000 de consultatii de dermatologie în sistem privat si peste 2000 de interventii de dermatochirurgie realizate anual. Până în prezent are la activ peste 450 de interventii de microchirugie Mohs, fiind primul medic dermatolog român acreditat de Academia Americană de Dermatologie să folosească această procedură.

Dr. Mihaela Leventer este fondatoarea Societătii Române de Medicină Estetică si Dermatologie Cosmetică si Chirurgicală, vicepresedinte al Asociatiei Române de Tratament Modern al Plăgilor, reprezentanta României în Consiliul Societătii Internationale de Chirurgie Dermatologică, referent international al Fundatiei Internationale Fatebenefratelli al Scolii Italiene de Medicină Estetică, reprezentant în Uniunea Europeană a Medicilor Specialisti si membru al Academiei Americane de Dermatologie.

“După 30 de ani de muncă, mă simt împlinită. Am în jurul meu cea mai frumoasă echipă pe care mi-as fi putut-o dori si împreună ajutăm sute de oameni în fiecare an. Medicina este o meserie vocatională care cere precizie, stăpânirea perfectă a protocoalelor de lucru, reîmprospătarea permanentă a cunostintelor profesionale, exercitiu si, mai ales, empatie pentru omul bolnav. Fără pasiune pentru ceea ce faci nu poti să uiti de orele lungi în cabinet sau la sala de operatie, de noptile pierdute cu un noian de articole noi de specialitate în fată. Cred că am norocul să fac cu drag ceea ce mi-e menit să fac. Cred că societatea are nevoie de noi si noi ne putem împlini lucrând pentru ea. Cred în valoarea meseriei mele si în locul meu pe harta profesionistilor. Cred cu încrâncenare că oamenii pot fi ajutati de medici competenti si că fiecare părticică de stiintă medicală este importantă”.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Leventer

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.