Dr. Mihaela Lungu

Dr. Mihaela Lungu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

3974 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Lungu

Dr. Mihaela Lungu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1. Medicul Mihaela Lungu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Cu un design gandit special pentru confortul pacientilor, Clinica SANADOR Baneasa ofera un acces rapid la servicii medicale de top persoanelor din nordul Bucurestiului si din judetul Ilfov. 

In cadrul acestei clinici fiecare pacient poate beneficia de consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator. 

La fel ca in celelalte clinici SANADOR, in Clinica Baneasa, pacientii beneficiaza de consultanta si vaccinare in cazul in care urmeaza sa se deplaseze in zone cu risc medical. SANADOR este Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, si pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru o calatorie sigura din punct de vedere medical.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Mihaela Lungu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Lungu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.08.2022
Minunat!!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.07.2022

Sonia Manciu a acordat 5
★★★★★
07.12.2021
5

catalina lixandru a acordat 5
★★★★★
26.10.2021
Fiecare detaliu a fost oferit, este o doctorita nemaipomenita!O recomand cu toata increderea

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.10.2019


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: