Dr. Mihaela Niculescu

Dr. Mihaela Niculescu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

12 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti(vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Niculescu

Dr. Mihaela Niculescu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist Dermatologie-Venerologie. Este absolventă a Facultătii de Medicină Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2009. Rezidentiat în dermato-venerologie în cadrul Clinicii 2 Dermatologie a Spitalului Colentina, în perioada 2010-2014.
Dr. Mihaela David Niculescu are certificări profesionale în dermatoscopie, dermato-chirurgie, dermato-cosmetologie, laserterapie, terapie fotodinamică, oncologie, venerologie si dermato-oncologie. Este membră a Societătii Române de Dermatologie, a Academiei Europene de Dermatovenerologie si a Societătii Române de Dermato-Oncologie.
"Practic această meserie cu multă plăcere si pun pasiune în tot ceea ce fac, iar profesionalismul este foarte important în relatia pe care o am cu pacientii. Lucrez într-o echipă extrem de bine pregătită, competentă în a oferi solutii de tratament tuturor pacientilor, în conformitate cu protocoalele internationale".


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Dr Leventer Centre

Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Niculescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.