Dr. Mihaela Simona Ene Matei

Dr. Mihaela Simona Ene Matei

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
5,00 (1 rating)

1775 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Simona Ene Matei

Dr. Mihaela Simona Ene Matei este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 170 lei (programare)
Control medicina interna 130 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 180 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 130 lei (programare)
Ecografie abdominala 180 lei (programare)
Ecografie pelvis 110 lei (programare)
Ecografie pelvis 110 lei (programare)
EKG cu interpretare 50 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Simona Ene Matei

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Irina Sauciuc a acordat 5
★★★★★
23.06.2021
Doamna doctor este atenta și foarte amabila 🧡🌼