Mihaela Sorina Popa

Mihaela Sorina Popa

Psiholog, Psihologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2709 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Mihaela Sorina Popa

Mihaela Sorina Popa este Psiholog, Psihologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie psihoterapie 220 lei (programare)
Evaluare psihologica - adult (raport) 290 lei (programare)
Psihoterapie copii 220 lei (programare)
Referat psihologic 290 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Mihaela Sorina Popa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.08.2023
Uneori, în viață, avem nevoie de sprijin psihologic sau psihiatric. Vă este teamă sau rușine pentru a trece pragul în cabinetul unui psiholog sau al unui psihiatru? Depășiți această limită și oferiți-vă șansa pentru a duce o viață normală, mai bună și în echilibru! Dovadă este mama care la vârsta de 72 de ani, în ciuda multor neputințe, reușește să fie mai bine decât în urmă cu 5 sau 10 ani. Evident, nu singură, ci ajutată de familie și de medici. Vă mulțumim, doamnă psiholog Sorina Popa!