Dr. Mihaela Tomescu

Dr. Mihaela Tomescu

Medic Primar, Nefrologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

5934 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Tomescu

Dr. Mihaela Tomescu este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 360 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 245 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Mihaela Tomescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Tomescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Maria-Magdalena Zota a acordat 5
★★★★★
29.01.2024
Doamna doctor Mihaela Tomescu este un doctor minunat și un om cu totul deosebit. Caldă si implicată, atentă și deschisa catre pacient., transmite încredere si liniște pacientului. Mulțumesc din suflet!

Simona Balan a acordat 5
★★★★★
25.09.2023
Dna. Dr. Tomescu este un om deosebit. Comunica intr-un mod profesionist cu pacientul, iar consultația a decurs exemplar. Am însă un punct in minus legat de experienta avuta, acela fiind comportamentul arogant si imatur al asistentului care poate ca ar trebui sa o ia ca exemplu pe dna. doctor.

Traian Draghici a acordat 5
★★★★★
16.06.2023
Nota 10 cu felicitări d-nei doctor Mihaela Tomescu ptr amabilitate și profesionalism. Poate fi catalogat ca un medic de excepție. Cu stimă și respect- colonel Drăghici.