Dr. Mihaela Tomoiu

Dr. Mihaela Tomoiu

Medic Primar, ORL

★★★★★
5.00(15 rating-uri)

9222 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Tomoiu

Dr. Mihaela Tomoiu este Medic Primar, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Tomoiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Florin Balanescu a acordat 5
★★★★★
06.06.2024
Un profesionist foarte bun.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.05.2024
Foarte draguta, calda si atenta la detalii doamna doctor. Cu ce mi-a dat, de la prima aplicare a solutiei m-am simtit mai bine. In 2 zile nu mai ramasese decat amintirea durerii. Va multumesc foarte mult!

Maria Tava a acordat 5
★★★★★
25.04.2024
Un medic excepțional, un om deosebit! E păcat ca încercați sa forțați nota și sa ne puneți sa scriem compuneri, ca la clasa 1 , ar fi trebuit sa va fie suficient doua vorbe ! Datorită pretenției dumneavoastră de a scrie evaluări de 500 de caractere, am renunțat adesea sa îmi mai spun părerea! Acum o fac , însă, doua vorbe de dragul doamnei doctor care își face cu pasiune meseria iar restul îl voi scrie de draci ca aveți pretenții la osanale! De data asta am avut timp sa va dau peste gura !!!!!!

Codruta Inizian a acordat 5
★★★★★
05.12.2023
Un medic extrem de bine pregătit, și mai ales un om deosebit! Recomand din toată inima!

Dumitra Moldoveanu a acordat 5
★★★★★
28.10.2023
Un medic cu vocație, balsam pentru suflet.

Lucian Grumeza a acordat 5
★★★★★
11.09.2023
Excelent! Un înalt nivel de servicii medicale. Totul impecabil. D na doctor Tomoiu este un medic asa cum mi as dori sa găsesc mereu când am o problema.

Anca Mitan a acordat 5
★★★★★
07.09.2023
Multumesc dnei dr. Mihaela Tomoiu pt. profesionalism, amabilitate.

Matei Mirica a acordat 5
★★★★★
07.03.2023
Foarte eficienta si atenta la detalii a fost dna doctor! Multumim tare mult! 😊

Cristina Stefania Coman a acordat 5
★★★★★
07.02.2023
Un om deosebit și un medic exceptional

Cristina Stoica a acordat 5
★★★★★
26.07.2022

. Zamfira Olimpia a acordat 5
★★★★★
14.09.2021
D-na dr. TOMOIU, un exemplu de dăruire și profesionalism. MULTUMESC!

. Coman Cristina Stefania a acordat 5
★★★★★
20.07.2021
Nota 10+ pentru Doamna Doctor Tomoiu

Daniela Paraschiv a acordat 5
★★★★★
11.05.2021
Excelent!!!

. Mbega Karl Alexandru a acordat 5
★★★★★
30.07.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.02.2020
Minunată doamna doctor!!! Un medic dedicat și foarte bine pregatit!!