Dr. Mihai Closca

Dr. Mihai Closca

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

1609 vizualizari

RMN Diagnostica ,Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Closca

Dr. Mihai Closca este Medic Primar, Ecografie in cadrul RMN Diagnostica, Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Closca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

anca delia voiconi a acordat 5
★★★★★
04.11.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.10.2023
Dacă am putea multiplica astfel de medici dedicați , profesionaliști și mai ales răbdători. Toată considerația Dl.DOCTOR Cloșca. Prezența Dumneavoastră în clinica RMN Diagnostica este pentru mama mea salvatoare..

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.10.2023

Livia Popa a acordat 5
★★★★★
29.09.2022
Sint foarte multumita .Un adevarat medic specialist Ii acord nota 10.Va multumesc

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2022