Dr. Mihai Comsa

Dr. Mihai Comsa

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1320 vizualizari

Sanamed , BUCURESTI, Calea Plevnei 159, Sector 6(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Comsa

Dr. Mihai Comsa este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Sanamed , BUCURESTI, Calea Plevnei 159, Sector 6.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 220 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Control diabet 140 lei (programare)
Control nutritie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Sanamed

Clinica medicala SANAMED este specializata in diagnosticarea, monitorizarea și tratamentul pacientului cronic, avand o abordare multidisciplinara unica si aplicand cele mai moderne metode de diagnostic, in cele mai bune conditii de tratament. 
 
Alaturi de expertiza si tehnologiile disponibile in monitorizarea tratamentului pacientului Diabetic, incepand cu anul 2020 venim în sprijinul pacienților nostri cu o retea extinsa de cabinete de specialitate si cu noul Centru de Imagistica Medicala Sanamed.
 
Centrul de Imagistica Medicala Sanamed  asigura un diagnostic imagistic precis si rapid, avand o echipa medicala cu o bogata expertiza in interpretarea unei game complexe de investigatii imagistice.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Comsa

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Andrei Ionescu a acordat 5
★★★★★
04.06.2021
Sunt prea puține steluțe capturate în scala dvs de evaluare pentru a oferi justa apreciere ce i se cuvine Dlui Dr. Mihai Comșa, care el însuși este o adevărată Stea de profesionalism și devoțiune umană. Se vede în lumina ochilor vocația și plinătatea pasiunii cu care-și ajută semenii. Jos cu pălăria pentru medicul Om Mihai Comșa!!!

. Mocanu Claudiu Cristian a acordat 5
★★★★★
09.08.2021
Nota 5

TEODORA MIHAI a acordat 5
★★★★★
02.08.2021

Constantin Marinescu a acordat 5
★★★★★
14.10.2021

. Malaeru Violeta a acordat 5
★★★★★
06.01.2022
Un doctor minunat. Nu se grăbește, consultația durează mult și ai timp sa vorbești pe îndelete. Îți explică pe înțelesul tău, dar mai ales te liniștește și îți dă un imbold ca totul va fi bine. De la dansul pleci cu un calcul al insulinei pt un anumit nr de carbohidrați și cu interpretarea analizelor.