Dr. Mihai Creteanu (C)

Dr. Mihai Creteanu (C)

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

9817 vizualizari

Centrul InterCardioDiab , Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Creteanu (C)

Dr. Mihai Creteanu (C) este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul InterCardioDiab, Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A. Medic primar în cardiologie si boli interne Doctor în medicină Competentă în efectuarea ecografiei cardiace Membru în Sociatatea Română de cardiologie Membru în European Cardiology Association Membru în Societatea Europeană de Cardiologie

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 315 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 315 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 315 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 90 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 315 lei (programare)
Consultatie medicina interna 150 lei (programare)
Control cardiologie 90 lei (programare)
Ecografie cardiaca 225 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 90 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 90 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 225 lei (programare)
Monitorizare holter TA 225 lei (programare)
Test de efort 315 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul InterCardioDiab

Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă. 

Dorinţa noastră de a garanta acurateţea diagnosticului şi, implicit, eficienţa deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigaţii cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acurateţe. 

Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala. Amplasarea în centrul oraşului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate. 

Misiunea noastra Imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de servicii medicale la standarde europene si introducerea inovatiilor tehnice semnificative. Viziunea noastra In peisajul medical sucevean, noi vom fi un furnizor de servicii de varf in domeniul sanatatii si stilului de viata, aspirand sa devenim cel mai de renume Centru de Diagnostic si Tratament din punctul de vedere al pacientilor nostri. 

 Misiunea si viziunea noastra le transformam prin valorile noastre: 
• Grija fata de pacient 
• Integritate 
• Respectarea angajamentelor 
• Tehnologie de varf 
• Lucrul in echipa

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Creteanu (C)

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.