Dr. Mihai Creteanu

Dr. Mihai Creteanu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

3307 vizualizari

Clinica ICD ,Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A, Suceava (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Creteanu

Dr. Mihai Creteanu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Clinica ICD, Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A, Suceava. Medic primar în cardiologie si boli interne Doctor în medicină Competentă în efectuarea ecografiei cardiace Membru în Sociatatea Română de cardiologie Membru în European Cardiology Association Membru în Societatea Europeană de Cardiologie

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 300 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 430 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 430 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 300 lei (programare)
Consultatie medicina interna 300 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 115 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 115 lei (programare)
Ecografie cardiaca 275 lei (programare)
EKG cu interpretare 130 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 130 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 275 lei (programare)
Monitorizare holter TA 275 lei (programare)
Pachet cardio (consultatie, ECG, ecocord, Holter TA/ECG) 590 lei (programare)
Pachet cardio (consultatie, ECG, ecocord, test efort) 590 lei (programare)
Second opinion cardiologie 275 lei (programare)
Test de efort 385 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica ICD


Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă. 

Dorinţa noastră de a garanta acurateţea diagnosticului şi, implicit, eficienţa deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigaţii cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acurateţe. 

Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala. Amplasarea în centrul oraşului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate. 

Misiunea noastra Imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de servicii medicale la standarde europene si introducerea inovatiilor tehnice semnificative. Viziunea noastra In peisajul medical sucevean, noi vom fi un furnizor de servicii de varf in domeniul sanatatii si stilului de viata, aspirand sa devenim cel mai de renume Centru de Diagnostic si Tratament din punctul de vedere al pacientilor nostri. 

 Misiunea si viziunea noastra le transformam prin valorile noastre: 
• Grija fata de pacient 
• Integritate 
• Respectarea angajamentelor 
• Tehnologie de varf 
• Lucrul in echipa

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Creteanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.