Dr. Mihai Dumitrache

Dr. Mihai Dumitrache

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(8 rating-uri)

7473 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Dumitrache

Dr. Mihai Dumitrache este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Mihai Dumitrache este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie urologie 360 lei (programare)
Control urologie(dupa consult) 245 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Mihai Dumitrache este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Centrul Oncologic
Adresa: Str. Sevastopol nr 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Dumitrache

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.03.2022

. Irimia Catalin a acordat 5
★★★★★
15.03.2022
Excelent

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.05.2021

Dumitru Vasile a acordat 5
★★★★★
23.03.2021

Dragomir Bujor Ionescu a acordat 5
★★★★★
26.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.12.2020
foarte multumit

. Chersulic Antonio a acordat 5
★★★★★
24.11.2020
Medic fb profesional amabil ,mi-a lămurit toate neclaritățilelegate de diagnostic .În continuare rămân pacientul dr.dumitrache.

Lucian Filip a acordat 5
★★★★★
27.10.2020