Dr. Mihai Flueras

Dr. Mihai Flueras

Medic Specialist, Hematologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

2482 vizualizari

Romgermed , BUCURESTI, Calea Plevnei Nr. 137C, Sector 6(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Flueras

Dr. Mihai Flueras este Medic Specialist, Hematologie in cadrul Romgermed, BUCURESTI, Calea Plevnei Nr. 137C, Sector 6. Medicul Mihai Flueras este Medic Specialist, Hematologie in cadrul Romgermed

Servicii disponibile
Consultatie hematologie 185 lei (programare)
Control hematologie 105 lei (programare)

Informatii clinica: Romgermed

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Flueras

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Laurenti danuel Bratu a acordat 5
★★★★★
13.08.2020
Un om excepțional, un profesionist desăvârșit, recomand cu toată încrederea!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2021
Un medic deosebit si un om extraordinar! Recomand cu toata increderea! Nota 10.