Dr. Mihai Ionescu

Dr. Mihai Ionescu

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1487 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Ionescu

Dr. Mihai Ionescu este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 300 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 180 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis


Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Ionescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ligia Leu a acordat 5
★★★★★
31.08.2021
Multumesc pentru profesionalism!

Ligia Leu a acordat 5
★★★★★
22.07.2021
5

Nicoleta Putrea a acordat 5
★★★★★
14.05.2021
Servicii de inalta calitate! Recomand!