Dr. Mihai Jianu

Dr. Mihai Jianu

Profesor Doctor, Ortopedie

★★★★★

4124 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Jianu

Dr. Mihai Jianu este Profesor Doctor, Ortopedie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Doctor in Stiinte Medicale Medic Primar Ortopedie Pediatrica Seful Clinicii Ortopedie Pediatrica Spitalul Clinic “Grigore Alexandrescu” Presedintele Societatii Romane de Ortopedie Pediatrica Presedintele Comisiei de Ortopedie Pediatrica – Colegiul Medicilor Romania Membru in Boardul Societatii Internationale de Chirurgie spinala ARGOS (Paris) Membru in Boardul Societatii Internationale de Chirurgie spinala SPINE EXPERT GROUP (Belgrad) Membru in Societatea Internationala Chirurgie si Ortopedie – Traumatologie (Bruxelles) Membru al Academiei din New York Membru al Societatii “National Geographic” Expert evaluator PHARE si SOCRATES in cadrul Ministerului Educatiei Nationale Brevet OSIM pentru prima banca de os din Romania

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie copii 475 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Jianu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.