Dr. Mihai Paul Nastase

Dr. Mihai Paul Nastase

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

384 vizualizari

Primed , BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Paul Nastase

Dr. Mihai Paul Nastase este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Primed, BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie online Ortopedie 150 lei (programare)
Consultatie ortopedie 250 lei (programare)
Control ortopedie 150 lei (programare)
Ecografie parti moi 180 lei (programare)
Referat ortopedie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Primed

Pentru noi cei de la PriMed sănătatea ta contează. De aceea avem tehnologii noi, echipamente performante, asistență medicală specializată și nu în ultimul rând o echipă de încredere.

Încă de la înființare ne-am propus să oferim unui public larg posibilitatea de a accesa servicii medicale de calitate superioară celor oferite de Stat, la costuri 0 pentru pacient sau la prețuri accesibile nivelului mediu de venit din România

Atunci când ne alegi, fii sigur că vei beneficia de investigații complete, profesioniste și la cele mai înalte standarde.

Suntem în pas cu tehnologia, astfel că folosim cea mai nouă și performantă aparatură pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale.

Totodată, ne adaptăm rapid momentului, de anul acesta oferind și consultații ONLINE, atât de necesare și importante în contextul panedmiei Covid-19

Clinica PRIMED îți oferă consultații, investigații, ecografii, analize de laborator, dermatocosmetică.

Pacientul este prioritatea noastră numărul 1, așadar punem mare accent pe comunicarea atentă și permanentă cu acesta, pe obținerea feedback-ului și răspunsul imediat.

Clinica noastră este localizată pe Bulevardul Dinicu Golescu nr.10, București.


Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Paul Nastase

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Bu?e Rada a acordat 5
★★★★★
11.01.2022
F mulțumită! Clinica curata, personalul medical amabil, doctorul implicat și jovial!

Iulia Iliescu a acordat 5
★★★★★
12.03.2021
Fara eficienta . Am plecat fara a rezolva problema ( o infiltratie in sold ) intrucat Dr. nu a avut cele necesare ( acele pe dimensiune ) sugerandu-mi sa ma reprogramez la un spital unde mai lucreaza el.Asta inseamna alt drum la Bucuresti si alti bani pe transport (si o zi invoire de la serviciu pentru cel cu care vin ).In plus trebuia sa primesc o scrisoare medicala catre cel care mi-a dat trimiterea , lucru care nu s-a intamplat . Cred ca voi rezolva problema la alt, medic . In aceste condit

Gabriel Anghel a acordat 5
★★★★★
02.02.2021
Scurt și la obiect! :-)