Dr. Mihai Saulescu

Dr. Mihai Saulescu

Medic Primar, ORL

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1747 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Saulescu

Dr. Mihai Saulescu este Medic Primar, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 270 lei (programare)
Control ORL 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Saulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mioara Cerna-Radulescu a acordat 5
★★★★★
13.06.2020
FOARTE mulțumită

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.10.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.03.2021
Se respectă ora programarii. Doctorul explica foarte bine și pe înțelesul oricui,chiar și al copilului despre ce este vorba. Are mana ușoară

Nicolae-Mihai Hartmann a acordat 5
★★★★★
15.07.2020
Foarte cumsecade si profesionist. Vorbeste foarte clar si explica pe înțelesul tuturor.

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.03.2021
Fòarțe bine