Dr. Mihai Schiopu

Dr. Mihai Schiopu

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

2752 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Schiopu

Dr. Mihai Schiopu este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A. Medicul Mihai Schiopu este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul Affidea-Hiperdia

Servicii disponibile
Consultatie neurochirurgie 220 lei (programare)
Control neurochirurgie 110 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Schiopu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Custura Ionut a acordat 5
★★★★★
07.01.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.06.2020
Foarte bun specialist, își face meseria la un nivel excelent, în plus are multă răbdare și empatie pentru problemele pacientului. De-ar fi toți așa ! ...

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.08.2020