Dr. Mihai Stoicescu

Dr. Mihai Stoicescu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

1813 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihai Stoicescu

Dr. Mihai Stoicescu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie copii 400 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Stoicescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Bogdan Rosu a acordat 5
★★★★★
03.11.2023
Domnul doctor ne-a făcut o impresie foarte buna, a arătat empatie, a știut și să asculte pacientul, dar a adresat și întrebările relevante, argumentate și explicate de fiecare dată

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.11.2023

Elis Constantin a acordat 5
★★★★★
23.10.2023