Dr. Mihai Zamfir

Dr. Mihai Zamfir

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

26 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Mihai Zamfir

Dr. Mihai Zamfir este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.

MEDIC SPECIALIST PSIHIATRIE & GERIATRIE-GERONTOLOGIE

ATESTAT ECOGRAFIE GENERALĂ, DOCTOR ÎN STIINTE MEDICALE

CADRU DIDACTIC UMF CAROL DAVILA


Coordonator Clinica Albion Medical, Sector 2, Bucuresti

  • atestat în managementul serviciilor de sănătate;
  • atestat ecografie generală;
  • expertiză în domeniul bolii Alzheimer si tulburărilor neurocognitive

Motto-ul meu: Echilibru, Tonus si Stare de Bine

Sunt medic cu dublă specializare, psihiatrie & geriatrie-gerontologie ceea ce îmi permite o abordare integrată asupra sănătătii psihice si fizice. Am experientă clinică în sistemul de sănătate public si privat si în asistenta de lungă durată din România. Sunt cadru didactic la Disciplina Fiziologie II-Neurostiinte, Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila din Bucuresti si am obtinut doctoratul în medicină în cadrul aceleiasi universităti cu tema: Legătura dintre fragilitate si afectarea cognitivă la vârstnicii cu boală cronică de rinichi.


Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 180 lei (programare)
Referat psihiatric 200 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Mihai Zamfir

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.