Mioara Scripca

Mioara Scripca

Kinetoterapeut, Kinetoterapie

★★★★★

2658 vizualizari

CRON Phoenix , BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2 (vezi harta)

Despre Mioara Scripca

Mioara Scripca este Kinetoterapeut, Kinetoterapie in cadrul CRON Phoenix, BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2.
Kinetoterapeut, specializari Kinesiology Taping, terapiile Bobath, Vojta si Schroth

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport a Universitatii „ Spiru Haret”, Specializarea Kinetoterapie, Mioara a acumulat o experienta de peste 10 ani in terapia Vojta si Schroth. De asemenea, este specializata in recuperarea neuromotorie la copii, precum si in terapii de ultima ora ale scoliozei si ale genunchiului dupa ligamentoplastii

Servicii disponibile

Informatii clinica: CRON Phoenix


CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala. Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.

Parerile pacientilor despre Mioara Scripca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Kinetoterapie disponibile in acelasi judet: