Dr. Mircea Beuran

Dr. Mircea Beuran

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
4,50 (4 rating-uri)

194 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mircea Beuran

Dr. Mircea Beuran este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 270 lei (programare)
Control chirurgie generala 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mircea Beuran

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

MARIA CIOBANU a acordat 4
★★★★★
07.01.2021
Foarte bine . Un medic exceptional cum putini sunt . Nota 10

MARIA CIOBANU a acordat 5
★★★★★
15.12.2020
Vizita a decurs foarte bine . Domnul profesor Beuran s-a comportat ca un adevarat profesionist . Sunt foarte , foarte multumita. As dori sa avem cat mai multi doctori de talia dansului .

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2021

MARIA CIOBANU a acordat 4
★★★★★
07.01.2021
Foarte bine . Un medic exceptional cum putini sunt . Nota 10