Mircea Beuran

Mircea Beuran

Profesor Universitar, Chirurgie generala

★★★★★
4.71(7 rating-uri)

4303 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Mircea Beuran

Mircea Beuran este Profesor Universitar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 555 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 305 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Mircea Beuran

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

David Fkorica a acordat 5
★★★★★
24.01.2024
Inalt profesionalism și amabilitate exemplară! Felicitări domnului profesor doctor!

Florin Paun a acordat 5
★★★★★
16.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.05.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2021

MARIA CIOBANU a acordat 4
★★★★★
07.01.2021
Foarte bine . Un medic exceptional cum putini sunt . Nota 10

MARIA CIOBANU a acordat 4
★★★★★
07.01.2021
Foarte bine . Un medic exceptional cum putini sunt . Nota 10

MARIA CIOBANU a acordat 5
★★★★★
15.12.2020
Vizita a decurs foarte bine . Domnul profesor Beuran s-a comportat ca un adevarat profesionist . Sunt foarte , foarte multumita. As dori sa avem cat mai multi doctori de talia dansului .