Dr. Mircea Vultur

Dr. Mircea Vultur

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
4,80 (5 rating-uri)

1747 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3(vezi harta)

Despre Dr. Mircea Vultur

Dr. Mircea Vultur este Medic Primar, Oncologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 175 lei (programare)
Control oncologie 80 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).

Parerile pacientilor despre Dr. Mircea Vultur

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.09.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.11.2020

Anonim a acordat 4
★★★★★
15.09.2020

Monica Ursu a acordat 5
★★★★★
14.07.2021
Bine .9

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.12.2020
Foarte mulțumit!