Dr. Mirela Gabriela Irina Protosevici

Dr. Mirela Gabriela Irina Protosevici

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

2996 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mirela Gabriela Irina Protosevici

Dr. Mirela Gabriela Irina Protosevici este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 340 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 220 lei (programare)
Ecografie Doppler carotide 415 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori. 

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Mirela Gabriela Irina Protosevici

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anamaria Otelea a acordat 5
★★★★★
02.06.2021

Aurica Gheorghe a acordat 5
★★★★★
07.10.2020
Extraordinara evaluare făcută de domnul profesor doctor. O sa revenim cu mare drag peste 2 saptamani la dansul. 10+