Dr. Mirela Gherghe

Dr. Mirela Gherghe

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1298 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Mirela Gherghe

Dr. Mirela Gherghe este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 295 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 245 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 345 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 245 lei (programare)
Ecografie parti moi 240 lei (programare)
Ecografie Pelvina 245 lei (programare)
Ecografie tiroida 240 lei (programare)
Ecografie transvaginala 275 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Mirela Gherghe

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Marina Cirlea a acordat 5
★★★★★
19.10.2019
Minunat om si excelent profesionist!!!

Maria-Magdalena Pascu a acordat 5
★★★★★
19.10.2019
Excelent

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.09.2019
Profesionalism!

Ana Maria Voicu a acordat 5
★★★★★
18.01.2020