Dr. Mirela-Ghertruda Brezae

Dr. Mirela-Ghertruda Brezae

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

3069 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mirela-Ghertruda Brezae

Dr. Mirela-Ghertruda Brezae este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Brezae Mirela Ghertruda Medic specialist Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice Aceasta specialitatea medicala are ca obiect de studiu screeningul, diagnosticul, masurile de preventie si managementul clinic general al tuturor aspectelor diabetului zaharat si al complicatiilor sale (acute si cronice), cat si al altor boli metabolice.

Servicii disponibile
Consultatie diabet 170 lei (programare)
Consultatie nutritie 250 lei (programare)
Consultatie nutritie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Mirela-Ghertruda Brezae

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.