Dr. Mirela Horge

Dr. Mirela Horge

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00(1 rating)

1221 vizualizari

Union Medical ,Cluj-Napoca, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului) (vezi harta)

Despre Dr. Mirela Horge

Dr. Mirela Horge este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Union Medical, Cluj-Napoca, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului).
Competente:
-echografie obstetricala si ginecologica
-colposcopie

Servicii disponibile
Colposcopie 100 lei (programare)
Consultatie + ecografie + Papanicolau 350 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Consultatie + test Papanicolau 250 lei (programare)
Consultatie CAS + ecografie cu plata 150 lei (programare)
Consultatie ginecologica 150 lei (programare)
Consultatie obstetricala 150 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Ecografie transvaginala 150 lei (programare)
Ecografie transvaginala 150 lei (programare)
Extractie sterilet 150 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Union Medical


CLINICA UNION MEDICAL a luat nastere in 2012, sub numele initial POLICLINICA UNION. Centrul medical este situat intr-o zona reprezentativa a cartierului Manastur, aceasta „inima a noului Cluj”. Un oras in sine, celebrul cartier clujean avea nevoie de o unitate medicala reprezentativa, care sa asigure servicii de calitate. Am dorit inca de la inceput sa fim aproape de pacientii nostri, oferindu-le servicii medicale de inalta clasa, accesibile si eficiente. Fie ca ne adresam familiilor, lucratorilor din diverse domenii (medicina muncii), studentilor sau angajatilor din domeniul bugetar sau privat, abnegatia de a aborda diferit actul medical este aceeasi. Viziunea noastra priveste pacientii ca pe adevarati prieteni, tratandu-i cu caldura si responsabilitate profesionala. O deschidere continua spre inovatie si progres medical, alimentata de energia si pasiunea cadrelor noastre medicale. Daca în 2014 aveam un singur angajat si 20 de colaboratori, in 2015 am ajuns la 12 angajati si 32 de colaboratori. Datorita cresterii numarului de specialitati medicale si a capacitatilor de tratament, a numarului de analize efectuate si de consultatii, Policlinica a devenit CLINICA UNION MEDICAL – Centrul sanatatii tale. Un centru medical complex, care asigura o arie de servicii la 360̊, adaptate nevoilor pacientilor nostri. CLINICA UNION MEDICAL reprezinta un brand medical al secolului XXI, care detine in prezent 21 de specialitati medicale, 20 de angajati si peste 35 de colaboratori. Suprafata s-a dublat in 2016, de la 400 mp la 800 mp, pentru a oferi tuturor conditii cat mai bune, aproape de standardele europene. CLINICA UNION MEDICAL este intr-un proces continuu de evolutie, integrand cele mai noi tehnici si aparaturi medicale. Pacientul este situat in centrul preocuparilor noastre, un prieten fata de care ne apropiem zi de zi cu caldura si profesionalism. 

Parerile pacientilor despre Dr. Mirela Horge

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.03.2021
Recomand cu incredere. Doamna dr. Mirela Horge este profesionista si empatica.