Dr. Mirela Hurtoi

Dr. Mirela Hurtoi

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

4868 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mirela Hurtoi

Dr. Mirela Hurtoi este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Mirela Hurtoi este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Mirela Hurtoi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.03.2023
Doamna doctor super profesionalista si cu multa rabdare.

Maria Trifan a acordat 5
★★★★★
21.03.2022
Excelent! Prezentă plăcută, abordare profesionistă a pacientului. Felicitări!

Passanese Carmen a acordat 5
★★★★★
07.03.2022
F.bun

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.11.2021
Serviciul medical foarte bun. Am intampinat situatia neplacuta, de a urca 4 etaje pe o scara foarte ingusta cu un pacient suspect de AVC

Adina Ovedenie a acordat 5
★★★★★
26.04.2021
m-am simtit foarte bine, un doctor foarte cald si care m-a ascultat cu rabdare. de asemenea, nu e de neglijat punctualitatea, nu am asteptat mai mult de doua minute sa intru in cabinet

Diana Georgescu . a acordat 5
★★★★★
07.01.2021
Un medic extraordinar nota 5 excelent

Mariana Alina Vasile a acordat 5
★★★★★
09.12.2020