Dr. Mirela Mihaila

Dr. Mirela Mihaila

Medic Specialist, Homeopatie

★★★★★
(0 rating-uri)

1117 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Mirela Mihaila

Dr. Mirela Mihaila este Medic Specialist, Homeopatie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.

Dr. Mirela Mihaila

Medic medicina generala, competente in homeopatie clinica.

 

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, promotia 1998.

Competente si supraspecializari:

  • Competente in homeopatie clinica – 2011-2013

Cursuri post-universitare:

  • Rolul homeopatiei in afectiuni grave – 2015

Activitate stiintifica si didactica:

  • Participanta la congrese, conferinte si simpozioane medicale
  • Autoare de prezentari sustinute la conferinte in domeniul homeopatiei: “Sanatatea este in noi! Remedii homeopatice care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si energia in fiecare zi”; “Imunitatea copilului - tot ce trebuie sa stii ca sa il feresti de imbolnaviri!”

Servicii disponibile
Consultatie Homeopatie 180 lei (programare)
Control homeopatie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa

VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Dr. Mirela Mihaila

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.