Dr. Mirescu Nicoleta

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00 (3 rating-uri)

252 vizualizari

3 programari

Union Medical , Cluj, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului)(vezi harta)
Despre Dr. Mirescu Nicoleta
Medicul Dr. Mirescu Nicoleta este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Union Medical, Cluj, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului).
Competente:
-ecocardiografie generala

Servicii disponibile
Consultatie 120 lei (programare)
Consultatie + EKG 150 lei (programare)
Consultatie + EKG + ecocardiografie 250 lei (programare)
Control (max 30 de zile) 60 lei (programare)
Eco. doppler venos bilateral 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Monitorizare Holter EKG 150 lei (programare)
Monitorizare Holter TA 150 lei (programare)

Informatii clinica
CLINICA UNION MEDICAL a luat nastere in 2012, sub numele initial POLICLINICA UNION. Centrul medical este situat intr-o zona reprezentativa a cartierului Manastur, aceasta „inima a noului Cluj”. Un oras in sine, celebrul cartier clujean avea nevoie de o unitate medicala reprezentativa, care sa asigure servicii de calitate. Am dorit inca de la inceput sa fim aproape de pacientii nostri, oferindu-le servicii medicale de inalta clasa, accesibile si eficiente. Fie ca ne adresam familiilor, lucratorilor din diverse domenii (medicina muncii), studentilor sau angajatilor din domeniul bugetar sau privat, abnegatia de a aborda diferit actul medical este aceeasi. Viziunea noastra priveste pacientii ca pe adevarati prieteni, tratandu-i cu caldura si responsabilitate profesionala. O deschidere continua spre inovatie si progres medical, alimentata de energia si pasiunea cadrelor noastre medicale. Daca în 2014 aveam un singur angajat si 20 de colaboratori, in 2015 am ajuns la 12 angajati si 32 de colaboratori. Datorita cresterii numarului de specialitati medicale si a capacitatilor de tratament, a numarului de analize efectuate si de consultatii, Policlinica a devenit CLINICA UNION MEDICAL – Centrul sanatatii tale. Un centru medical complex, care asigura o arie de servicii la 360̊, adaptate nevoilor pacientilor nostri. CLINICA UNION MEDICAL reprezinta un brand medical al secolului XXI, care detine in prezent 21 de specialitati medicale, 20 de angajati si peste 35 de colaboratori. Suprafata s-a dublat in 2016, de la 400 mp la 800 mp, pentru a oferi tuturor conditii cat mai bune, aproape de standardele europene. CLINICA UNION MEDICAL este intr-un proces continuu de evolutie, integrand cele mai noi tehnici si aparaturi medicale. Pacientul este situat in centrul preocuparilor noastre, un prieten fata de care ne apropiem zi de zi cu caldura si profesionalism. 

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2019

Tiberiu Stefan a acordat 5
★★★★★
19.08.2019