Dr. Miruna Ispas

Dr. Miruna Ispas

Medic Specialist, Radiologie (RX)

★★★★★
(0 rating-uri)

514 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Miruna Ispas

Dr. Miruna Ispas este Medic Specialist, Radiologie (RX) in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1.


Servicii disponibile
Mamografie san bilateral 450 lei (programare)

Informatii clinica: Nativia

Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.

Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologieParerile pacientilor despre Dr. Miruna Ispas

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.