Dr. Miruna Stanescu

Dr. Miruna Stanescu

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
4.66(3 rating-uri)

2621 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Miruna Stanescu

Dr. Miruna Stanescu este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1. Medicul Miruna Stanescu este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 340 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Miruna Stanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.07.2022
O plăcere. Voi reveni la control cu mare drag.

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.12.2020
Acord in avans nota maxima doamnei doctor Stanescu.. am fost reprogramata la alta data, anul viitor!

Anonim a acordat 4
★★★★★
27.05.2020
A fost o experienta super pozitiva de care aveam nevoie in aceasta perioada.