Dr. Monica Bolocan

Dr. Monica Bolocan

Medic Specialist, Psihologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1169 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Adresa indisponibila(vezi harta)

Despre Dr. Monica Bolocan

Dr. Monica Bolocan este Medic Specialist, Psihologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Adresa indisponibila. Investigatii oferite: 1. Evaluare neuropsihologica – screening (include raportul de evaluare) 2. Evaluare psihologica clinica – screening (include raportul de evaluare) 3. Evaluare neuropsihologica aprofundata (2 – 4 sedinte) 4. Evaluare psihologica clinica aprofundata* (2 – 3 sedinte) 5. Evaluare inteligenta cu WISC IV sau MAB II (2 sedinte) 6. Consiliere psihologica copii, parinti 7. Raport de evaluare aprofundata 8. Raport pentru scoala cu recomandari pentru Planul Educational Personalizat 9. Evaluare psihologica clinica pentru incadrare in grad de handicap / obtinere certificat CES (include Fisa de Evaluare Psihologica – formular tipizat)

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Neuroaxis

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Monica Bolocan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.08.2019
Recomand servicile dnei doctor Monica Bolocan, medic de inalta tinuta, profesionalism si competenta.