Dr. Monica Dobrovie

Dr. Monica Dobrovie

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

18925 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Monica Dobrovie

Dr. Monica Dobrovie este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Medic specialist cardiolog cu formare în imagistică non-invazivă multimodală cardiacă. Pe parcursul a patru ani de rezidentiat în Germania a obtinut competentele europene (EACVI) de ecografie transtoracică si ecografie transesofagiană intraoperatorie. După încheierea specializării în cardiologie a urmat un an de cercetare în Belgia, unde a absolvit studiile postuniversitare de imagistică avansată ale Universitătii din Leuven, si s-a specializat în CARDIO-RM, absolvind examenul de certificare CARDIO-RM al Societătii Europene de Imagistică Cardiovasculară.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 440 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 440 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 265 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 150 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 420 lei (programare)
Monitorizare holter TA 380 lei (programare)
Pachet cardiologie 790 lei (programare)
Test de efort 430 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Monica Dobrovie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.