Dr. Monica Manaila

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00 (1 rating)

788 vizualizari

19 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)
Despre Dr. Monica Manaila
Medicul Dr. Monica Manaila este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . FORMARE PROFESIONALA - radiodiagnostic-Spitalul Clinic Coltea - tomografie computerizata-Institutul Clinic Fundeni - ecografie generala-Institutul Clinic Fundeni si Spitalul Clinic Militar Central - neuroradiologie-Sitalul Clinic De Urgenta Prof. Dr. Bagdasar - rezonanta magnetica nucleara -Spitalul Clinic Militar Central - radiologie pediatrica-Spitalul Clinic De Urgenta Grigori Alexandrescu COMPETENTE - medic specialist Radiologie-Imagistica Medicala, martie 2002. - competenta in ecografie generala- aprilie 2002. - competenta in senologie imagistica- aprilie 2003 - competenta in Tomografie Computerizata, mai 2007 - competenta in Rezonanta Magnetica Nucleara, mai 2008 - medic primar, 2008

Servicii disponibile
Eco. mamara bilaterala 345 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala + Sonoelastografie 370 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 245 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala + Sonoelastografie 280 lei (programare)
Mamografie bil. cu tomosinteza 3D 440 lei (programare)
Mamografie digitala bilateral standard 280 lei (programare)
Mamografie digitala unilateral standard 200 lei (programare)
Mamografie uni. cu tomosinteza 3D 320 lei (programare)

Informatii clinica
Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mariana Mihail a acordat 5
★★★★★
23.07.2019
Profesionalism, caldura, respect