Dr. Monica Pandrea

Dr. Monica Pandrea

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1018 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Monica Pandrea

Dr. Monica Pandrea este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . COMPETENTE Medic primar Obstetrică- Ginecologie - Colposcopie şi cytodiagnostic - Chirurgie laparoscopică - Histeroscopie EDUCATIE SI FORMARE - Fac. Medicina Generala, UMF Carol Davila Bucuresti 1986 - medic primar obstetrica- ginecologie - competenta ecografie obstetricala si ginecologica - competenta colposcopie si cytodiagnostic - competenta laparascopie ginecologica - competenta histeroscopie - competenta homeopathy - competenta acupunctura - doctorand obstetrica- ginecologie

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie infertilitate 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 170 lei (programare)
Control ginecologie 150 lei (programare)
Extractie sterilet 400 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Monica Pandrea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Felicia Mihaila a acordat 5
★★★★★
25.10.2021
Servicii de calitate! Profesional, personal, ambient. Dr. Pandrea Monica un medic deosebit si un OM deosebit!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.03.2022

Monica Simina a acordat 5
★★★★★
28.03.2022
Buna ziua, ca de fiecare data, sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. O zi frumoasa!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.03.2022
Buna ziua, ca de fiecare data, sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. O zi frumoasa!

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.11.2021