Morari Oana

, Neurologie

★★★★★
(0 rating-uri)

40 vizualizari

0 programari

Neuroaxis , BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1(vezi harta)
Despre Morari Oana
Medicul Morari Oana este , Neurologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1. Medicul Morari Oana este , Neurologie in cadrul Neuroaxis

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.