Dr. Mugur Grasu

Dr. Mugur Grasu

Medic Primar, RMN fara substanta de contrast

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

3218 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Mugur Grasu

Dr. Mugur Grasu este Medic Primar, RMN fara substanta de contrast in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile
RMN abdomen + pelvis cu substanta de contrast 1950 lei (programare)
RMN abdomen + pelvis fara subst. de contrast 1450 lei (programare)
RMN abdomen superior fara subst. de contrast 900 lei (programare)
RMN pelvin cu substanta de contrast 1200 lei (programare)
RMN pelvin fara subst. de contrast 900 lei (programare)
Second opinion 500 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Mugur Grasu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.10.2019

Ion Constandache a acordat 5
★★★★★
14.01.2021
Personal calificat, sunt o persoana claustrofoba dar cu sprijinul personalului si a aparatului cu diametru mare am reusit sa realizez investigatia cu succes. Multumesc