Dr.  Musat Ovidiu

Dr. Musat Ovidiu

Medic Primar, Oftalmologie

★★★★★

2097 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Musat Ovidiu

Dr. Musat Ovidiu este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie adulti 250 lei (programare)
Control oftalmologie adulti(dupa consult) 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)
Tomografie nerv optic (un ochi) 200 lei (programare)
Tomografie retiniana (ambii ochi) 350 lei (programare)
Tomografie retiniana (un ochi) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Provita


Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Musat Ovidiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.