Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

921 vizualizari

62 programari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Medicul Dr. Nahid Hassan - Mousavi este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei nr 79-81, Sector 1. Dr. Hassan-Mousavi Nahid Medic specialist Obstetrica-Ginecologie Obstetrica este o specialitate medicală care se ocupă cu fiziologia ?i patologia sarcinii ?i a na?terii, respectiv de tratamentul femeii ?i a pruncului în perioada pre-natală, natală ?i post-natală. Ginecologia este o specialitate medicală care se ocupă cu bolile sistemului reproductiv feminin (uter, vagin, ovare).

Servicii disponibile

Colposcopie 150 lei lei (programare)
Consultatie ginecologica 130 lei lei (programare)
Eco. Confirmare sarcina 150 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T1 170 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T3 220 lei lei (programare)
Eco. Transvaginala 170 lei lei (programare)
Test Papa-Nicolau 1 lei lei (programare)
Videocolposcopie 150 lei lei (programare)

Informatii clinica

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.